Δευτέρα - Παρασκευή
08:00 - 14:00 & 17:00 - 20:00
Σάββατο
08:00 - 15:00

Καλέστε μας 24/7
6944616084

ελληνικης κατασκευης

ελληνικης κατασκευης

ελληνικης κατασκευης

Λέβητες Κουρτάκης

Κατασκευή λεβητών

Η κατασκευή λεβήτων στη Θερμοδυναμική Κρήτης Κουρτάκης έχει πολύ υψηλά στάνταρ και η ποιότητα είναι κορυφαίος παράγοντας.

Σε αντίθεση με τη λογική της χαμηλής ποιότητας, κατασκευάζουμε λέβητες που πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές για την κατασκευή λεβήτων βιομάζας, πολλαπλής καύσης και ξύλου. Τα υλικά κατασκευής πληρούν όλες τις προδιαγραφές για την κατασκευή λεβήτων έχοντας υψηλές αντοχές για τις πιο αντίξοες συνθήκες λειτουργίας που θα τεθούν οι λέβητές μας.

Ο χάλυβας είναι υψηλής αντοχής, κατάλληλος για λεβητοποιία και με μεγάλη διάρκεια ζωής. Γίνεται χρήση σωλήνων χωρίς ραφή τύπου Manesman στους φλογαυλούς και ανοξείδωτος χάλυβας στον κοχλία. Οι κινητήρες, οι μειωτήρες καθώς και όλα τα ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά στον πίνακα ελέγχου είναι Ευρωπαϊκών εργοστασίων.

Όλα τα παραπάνω καθιστούν τη λειτουργία και τη χρήση του λέβητα απροβλημάτιστη και με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Οι ηλεκτροσυγκολλήσεις εφαρμόζονται με τη μέθοδο mig και tig ώστε να γίνεται η πιο σωστή κόλληση για κάθε μέρος του λέβητα. Για παράδειγμα, για το λέβητα εφαρμόζεται η μέθοδος mig με τελευταίας τεχνολογίας συρματομηχανές και για το κοχλία η μέθοδος tig ομογενής, ώστε να υπάρχει τεράστια αντοχή στις κολλήσεις.

Οι έμπειροι ηλεκτροσυγκολλητές σε συνδυασμό με τις σύγχρονες μηχανές συγκόλλησης, εξασφαλίζουν την ακριβή και σωστή συναρμολόγηση και στεγανοποίηση όλων των μερών του λέβητα με την κορυφαία ποιότητα που χαρακτηρίζει τη Θερμοδυναμική Κρήτης Κουρτάκης

Ασφάλεια και δοκιμαστικά τεστ

Κάθε λέβητας και κάθε εξάρτημά τους, μετά το πέρας της γραμμής παραγωγής, υφίσταται εξονυχιστικό τεχνικό έλεγχο. Ακολουθεί ο έλεγχος πίεσης και στεγανότητας κατά τον οποίο ο λέβητας γεμίζει νερό και εφαρμόζεται πίεση 6bar για 24 ώρες. Στη συνέχεια περνάει στο στάδιο της βαφής με κορυφαίας ποιότητας χρώματα Ελληνικής παραγωγής. Στο τελικό στάδιο συναρμολογούνται στο λέβητα και τα υπόλοιπα εξαρτήματά του (πόρτες, σιλό, καπνοδόχο, κινητήρες, πίνακα ελέγχου) και γίνονται όλες οι δοκιμές στα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά του μέρη, για να φτάσει σε εσάς ασφαλής, λειτουργικός και με κορυφαία ποιότητα.